x
  • Uzun Süreli Yunanistan Schengen Vizesi İçin...

    Uzun Süreli Yunanistan Schengen Vizesi İçin...

    Uzun süreli ve çok girişli Schengen vizesi almak için nelere dikkat etmelisiniz?

    Devamı
  • Vize Başvurunuzu Evinizde Gerçekleştirin!

    Vize Başvurunuzu Evinizde Gerçekleştirin!

    Mobil servislerden faydalanarak Yunanistan vize başvurunuzu evinizde ya da ofisinizde gerçekleştirebilir, değerlendirme sonrası vizeli pasaportunuzu kurye ile teslim alabilirsiniz.

    Devamı
  • Vize Dilekçesi Yazarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

    Vize Dilekçesi Yazarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

    Vize talep dilekçesi, Yunanistan vize başvurunuzun en önemli evraklarından biridir. Uzmanlarımızın tecrübelerinden yararlanın.

    Devamı
  • Çalışmayan Kişiler için Yunanistan Schengen Vizesi

    Çalışmayan Kişiler için Yunanistan Schengen Vizesi

    Düzenli geliri olmayan kişiler nasıl vize başvurusu yapmalı?

    Devamı
  • Sanatçılar İçin Yunanistan Vizesi

    Sanatçılar İçin Yunanistan Vizesi

    Sanatçılar Yunanistan Schengen vizesine nasıl başvurmalı? Hangi evrakları hazırlamalı? Dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Vize uzmanınıza danışın.

    Devamı

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi Schengen anlaşması şartlarına bağlı olarak kısa süreli vize işlemi gerçekleştirmektedir. Uzun süreli ziyaretlerinizde ise İtalya Ulusal Vize kriterlerine tabi olacaksınız. Kısa süreli ziyaretler ise Turistik, Ticari ve Ziyaret bazında olup diğer vize kategorileri başvuru sahibinin özel durumuna göre şekillenmektedir.

Yunanistan Vizesi Kategorileri

Schengen vizesi kapsamında olduğu için başvuru sürecinde yoğun bir mesaisi olan Yunanistan, diğer AB ülkeleri gibi en çok konaklayacağınız ve ilk giriş yapacağınız ülkenin kendi toprakları olmasını isteyecektir. Yani, vize dilekçenizde seyahat planınızda bu durumu göremez ise yetkili başvurunuzu olumsuz sonuçlandırabilir. Ayrıca seyahat planınızda en çok konaklayacağınız ülke Yunanistan olarak görünürken buna uymayarak ederek farklı bir ülkede daha uzun konakladığınızda vize ihlali yapmış sayılabilirsiniz. Sonraki Yunanistan Vize başvurularınızda bu ihlaliniz ret sebebi olarak gösterilebilir.

Ülke uzmanlarımız tarafından hazırlanılan Yunanistan Vizesi sayfalarımızdan Yunanistan vize belgeleri, Schengen vize ücreti, vize reddi konularında bilgi alabilir. Aklınıza takılan herhangi bir ayrıntı için EAGVS ofislerimizden ve müşteri hizmetleri için tasarlanan telefon ve Canlı Destek Servisimizden faydalanarak bilgi edinebilirsiniz. EAGVS iletişim bilgileri için tıklayınız ya da sağ altta yer alan canlı destek servisine sorunuzu yazınız.

Yunanistan Vize işlemleri

Yunanistan vize işlemleri her ne kadar Schengen vize şartlarına bağlı olarak uygulama da bulunsa da 2020 Mart ayı ile birlikte söz konusu olan Covid-19  pandemi sebebiyle ülke bazında güncel değişiklikleri ön plana almıştır. Bu sebeple ülke danışmanlarımızdan güncel olaylara ilişkin ön bilgi almadan seyahat planı yapmayınız.

Yunanistan vizesi işlemleri standart başvuru Schengen Başvuru Formu doldurulması ile başlar. Fakat başvuru formunuzu doldurmadan önce seyahat sürenizi ve gidiş sebebinizi net olarak belirlemeniz gerekmektedir. Yanlış kategoriden yaptığınız başvuru sebebiyle vizenizde ya da seyahatinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yunanistan Vize işlemleri standart kategorilerden birinde devam edecekse aşağıda belirtilen Yunanistan vize evrakları üzerinden başvuru dosyası sisteme alınacaktır. Yunanistan konsolosluğu vize merkezi ek, alternatif evrak talep edebilir ya da sizi mülakata çağırabilir.

Yunanistan Vizesi Gerekli Evraklar

Yunanistan vizesi gerekli evraklar kişisel, mali ve mesleki bilgilerinizin özeti olarak hazırlanır. Formunuzdaki ya da evraklarınızda bilgiler güncel ve eksiksiz olmalıdır. Yunanistan Vizesi kategorinizi karşılayan vize belgeleri konsolosluk nezdinde listelenir. Ancak seyahat süreniz ve mesleki ya da şahsi özel durumunuz evraklarınızı çeşitlendirecektir. Şahsınıza özel evrak listesi ve seyahat sürenizi, kategorinizi karşılayan Yunanistan vize fiyatları hesabı için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Yunanistan vize başvuru evrakları

Kişisel Evraklar

  • Yunanistan vize başvuru formu, vize işlemlerinizin asli belgesidir. Diğer evraklarınız bu formda beyan ettiğiniz bilgilere göre düzenlenecektir. Online olarak temin edebileceğiniz form eksiksiz doldurulmalı ve imzalanmalıdır. Örnek form için tıklayınız.
  • Pasaport, 10 seneden eski olmamalı, seyahat sonrası en az 3 ay daha geçerliliği olmalı, iki sayfa vize girişleri için boş bulundurulmalıdır. Varsa eski pasaportlarınıza dair bilgiler de dosyanıza eklenmelidir.Bordo pasaport sahipleri vize almak zorundadır. Diğer pasaport sahipleri ise 180 gün içinde maksimum 90 gün süresince bu prosedürden muaflardır.
  • Kimlik Fotokopisi- Nüfus Kayıt Örneği, Pasaport bilgilerinizi onayan kimlik bilgilerinizin olması gerekir. Kızlık soy isim değişikliğinin yapılmamış olması gibi detaylar başvurunuzu geçersiz kılabilir. Nüfus kayıt örneğinizde ise aile fertleri ve ikameniz net bir şekilde görünmelidir.
  • Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi, Uluslararası seyahat kriterlerini karşılayan 30.000 Euro teminatlı yaş sınırı olmayan poliçenin Yunanistan vize başvurusu belgeleri arasında olması zorunludur.
  • Schengen Vize Ücreti  Dekontu, Kategorinizi ve seyahat sürenizi karşılayan vize harcının ödendi dekontu dosyanıza eklenmelidir.
  • Biometrik Parmak İzi Kaydı, Eğer daha önce Schengen ülkelerinden vize aldıysanız ve VIS ibaresi pasaportunuza işlendiyse tekrar kayda girmenize gerek yoktur. İlk defa bir Scengen ülkesine giriş yapacaksanız Yunanistan vize randevu günü bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekecektir. Parmaklarınızda kesik, yara bulunmamalıdır. Eğer tıbbi olarak veri kaydını yaptırmanız mümkün değilse bunu doktor raporuyla kanıtlamanız beklenecektir. 12-18 yaş arası başvuru sahipleri randevu gününde şahsen bulunmalı,  biometrik verilerini kayıt ettirmelidir. EAGVS Yunanistan Vizesi danışmanlarımız ile iş birliği kapsamında operasyon yetkilimiz size eşlik edecek sürecin kolaylıkla tamamlanmasını sağlayacaktır.
  • Muvafakat name, yaşları 18 altı olup tek başına seyahat etmesi gereken çocuklar noter onaylı aile izinlerini de dosyaya eklemelidir.
  • Seyahat konaklama ve Uçuş rezervasyonları, seyahatinizde kullanacağınız tüm araç ve konaklamaların rezerve belgeleri dosyanızda bulunmalı, tarihler net bir şekilde görünmelidir.

Yunanistan Vizesi Mali Evraklar

  • Banka Hesap Cüzdanı, adınıza kayıtlı banka hesabınızın son 3 aylık hareketliliği bayan edilmeli ve en az 35.000 TL bakiyesi bulunmalıdır. Belge banka onaylı yani kaşe, imza içermeli ve imza sirküleri de eklenmelidir.
  • Maaş Bordrosu, Eğer çalışan iseniz maaş bordronuz son 3 ayı kapsayacak şekilde dosyanızda olmalıdır.
  • Ek Gelir Belgeleri, tapu, kira sözleşmeleri, ruhsat, ek banka hesap cüzdanları da eklenmelidir.

Yunanistan vizesi gerekli evraklar aynı zamanda iş durumunuzla ilgili evrakları da içerir. Çalışan, işveren, emekli, öğrenci, ev hanımı ya da işsiz olmanız evraklarınızın niteliğini değiştirecektir. Bu sebeple seyahat amacınızın belirlenmesi ile beraber danışmanlarımızdan alacağınız evrak listenizle hareket etmenizi öneriyoruz. 

Yunanistan Vizesi Ücreti

Yunanistan Vizesi Ücreti kısa vadeli seyahatler için konsolosluk harç bedeli 80 Euro olarak belirlenmiştir. Yunanistan Büyükelçiliği tarafından her yılın ilk yarısı güncellenen Yunanistan vize ücreti 2024 tarifesi nettir. Ancak başvuru sahibinin vize süresi ve kategorisi vize ücreti hesabında önemli bir etkendir. Ayrıca gidiş sebebinizi karşılayan varsa özel durumunuz da rakamlarda değişiklik yapacaktır.

Başvuru sürecinde ödediğiniz hiçbir ücret iade edilmez, devredilmez. Yunanistan Vizesi başvurunuza ret alma durumunuzda ise yeni başvuru yaparken tüm ücretleri yineleyerek ödemeniz gerekecektir. Bu nedenle evraklarınızın doğru, net, açık, teyit edilebilir olması önemlidir. Vize mağduru olmamak, seyahatinizi ertelememek adına lütfen deneyim sahibi kişilerden yardım alınız.

Başvurunuzun özelliklerini kapsayan Yunanistan Vizesi Ücreti hesaplaması için danışmanlarımıza ulaşabilir, başvurunuzu iş birliğimizle kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yunanistan Vizesi Ret

Yunanistan vizesi kaç günde çıkar?

Yunanistan vize şartları tamamlanan dosyalar Büyükelçilik tarafından incelenmek üzere sisteme kaydedilir ve değerlendirmeniz başlar. Yunanistan vizesi kaç günde çıkar? Sorusu bu evrede en çok yanıtladığımız sorulardandır. 

5-15 iş günü aralığında vize başvurunuz ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir sonuç alabilirsiniz. Lakin başvuru süreci 1 ay önceden başlatılmalıdır. Türkiye ve Yunanistan resmi tatilleri, sistem arızaları ya da güncel diplomatik gelişmeler sürecinizi etkileyebilir ve seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. 

Yunanistan vizesi başvurunuza olumsuz sonuç almanız durumunda da süreniz uzayacak sadece maddi değil zaman anlamında da kayıp yaşayacaksınız. Başvuru sürecinin 1 ay öncesinde başlatılmasının önerilmesi bu sebepledir.

Yunanistan vize danışmanlık hizmeti veren danışman kurumsal firmalar sizi tüm sürece hazırlar. Olasılık dahilinde olan risklerden korunarak, gereksiz gecikmelerin önüne geçer. Lakin her meslekte olduğu gibi bu meslek içinde de olumsuz yorumlamalara sebebiyet veren kişiler mevcuttur. Bu sebeple size "ben daha kısa sürede vizenizi alırım", "ben sürece dahil olurum" gibi vaatlerle yönlendirmeye çalışanların oyununa gelmeyiniz.

EAGVS bu anlamda size şeffaf bir çalışma prensibi sunmaktadır. Amacımız, zaman kayıplarınız olmadan, vize başvuru merkezlerinde kuyruklarda beklemeden, her defasında başka birine derdinizi anlatmak zorunda kalmadan başvurunuzu tamamlayarak vizenizi güvenli koşullarda almanızdır. 

Yunanistan vizesi kaç günde çıkar?, Evraklarımı nasıl listelerim, neden vize reddi aldım gibi sorularınızın muhatabı işinin ehli danışmanlardır. Deneyim her branşta olduğu gibi vize alımlarınızda da hayat kurtarır.

Yunanistan Vize Reddi

Yunanistan vize reddi elbette her ülkede olduğu gibi bu ülke ziyaretlerinde de bir olasılıktır. Evraklarınızın eksik, yanlış, güncel olmayan beyanlar içermesi gibi basit görünen ama vize usulüne aykırı görünen unsurlar vize reddi almanıza sebep olacaktır. 

Ülkelerin ve uluslararası vize uygulamalarının belli bir yasal düzende işlediğini unutmayın. Seyahatlerinizde yapacağınız vize süresinin dışına çıkmak, gittiğiniz ülkenin yasalarına uyum sağlamamak diğer ülkelere olan ziyaretlerinizde de sizi etkileyecektir.

Yunanistan’a yapacağınız seyahatlerde Schengen vize şartları uygulanacaktır. Bu şartlara karşı gösterdiğiniz her uygunsuz davranış diğer AB üyesi ülke girişlerinizi de etkileyecektir. Yunanistan Vizesi uzmanlarımız size sadece vize sürecinizde değil karşılaşabileceğiniz durumlar hakkında ön bilgi de vereceklerdir. 

Yunanistan vizesi ne kadar?, Yunanistan’a ekspres vize uygulaması var mı?, Kapı vizesi şartlarına uygun muyum? Gibi şahsınıza özel tüm bilgileri uzmanlarımızdan alabilirsiniz. Unutmayın kişisel veri koruma kanunu kapsamında çalışan ofislerimizde tüm bilgileriniz güvende olarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Üstelik bulunduğunuz şehirden, ofisinizden ya da evinizden ayrılmadan.

Yunanistan vize reddi aldıysanız durum değişmeyecektir. Danışmanlarımızla ret belgenizi paylaştığınızda, ret aldığınız konu çözümlenecek ve vize alımınıza yönelik çalışma aynı prensipte tamamlanacaktır.
Keyifli Seyahatler…

Yunanistan Vizesi Bilgi

Yunanistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Hepsini Görüntüle Soru Sor

Yunanistan Turistik Vize 2021
A.Y. 06/01/21, 10:53 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Yunanistan'a uzun süredir düşündüğüm bir seyahat planım var. Buna göre antik kentleri sırasıyla gezmek istiyorum. Yunanistan turistik vize 2021 nasıl alınır? Seyahatim tek başıma olacak ve ben bazı firmalara uzaktan yazılımsal olarak destek sağlıyorum. Karşılığında ise yüklü ücretler alabiliyorum. Bazı yerler ile dönemsel veya bitmiş iş sözleşmelerim mevcut. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir ve süreç nasıl ilerliyor detaylar hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce hiç vize almadım. Bu yüzden bir danışmana kesinlikle ihtiyacım olacak. Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi 2021
M.E. 04/01/21, 12:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Yunanistan vizesi 2021 nasıl alınır? Ben şirket sahibiyim ve ticari olarak gitmeyi planlıyorum. Seyahatim 20-27 Ocak tarihlerinde 1 haftalığına olacak. Oradan alacağım ticari davetiyemin bir formatı olacak mı yoksa standart dilekçe şeklinde kaşeli-imzalı olsa olur mu? Yanımda bir çalışanım da gelecek, kendisi için yazacağımı çalışma yazısının formatından da bahsetmenizi rica ediyorum. Benim 2018 yılında almış olduğum ilk Yunanistan vizem mevcut, çalışanımın daha önce sadece Bulgaristan vizesi var. Bunlar vizeye etki eder mi? Tüm işlemleri siz mi takip ediyorsunuz? Sağladığınız detaylı dönüş için şimdiden ekibinize teşekkür ederim.
Yunanistan Vize İşlemleri
Ö. Özer 21/11/19, 15:08 Cevabı Görüntüle
Ben iş sözleşmesi kapsamında bazı kurumsal şirketlere dışarıdan danışmanlık sağlamaktayım. Turistik olarak Yunanistan’a ve birkaç schengen ülkesine gideceğim. Son schengen vizemi 2019 yılı Ekim ayında 3 aylık olarak almıştım ve parmak izimi o sıra almışlardı. Yunanistan’da 4 gün kalacağım, İtalya’da 2 gün kalacak şekilde seyahat planlaması yapmaktayım. Dönüşüm İtalya’dan direkt olacak. Buna dair otel ve uçak rezervasyonları da sunacağım. Yunanistan vize işlemleri için yapmam gerekenler, hazırlamam gereken evrak ve ücret bilgisi ile ilgili bilgi alabilir miyim? Önceki vize başvurumda zorlanmıştım ve Euroasia’yı bana arkadaşım önerdi, danışmanlığınız neleri kapsamaktadır? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
U.T. 05/01/21, 12:24 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Yunanistan'da bulunan kuzenimi ziyaret edeceğim. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Orada birlikte kalıp gezip pc oyunları oynuyoruz ve yazılım üzerine sohbetler ediyoruz. Kendisi zaten tek yaşıyor ve büyük bir firmada yazılımcı olarak çalışıyor. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için nelerdir? Oradan alacağım davetiyenin bir formatı var mıdır? Daha önce birlikte İtalya'da buluştuk, bu yüzden Yunanistan evrakları hakkında bilgim yok. Vize almakta şu an bir problem var mı konsolosluk izin veriyor mu başvurulara? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yunanistan Vize Ücreti 2021
N.E. 04/01/21, 17:13 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Önümüzdeki dönemlerde pandemi yoğunluğunun azalması ve vizelerin tamamen açılması ile başvuru yapmayı planlıyorum. Yunanistan vize ücreti 2021 ne kadar? Bu vize ücretine başvuru merkezi ücreti dahil midir? Seyahat sağlık sigortası ne kadar? Toplamda size ne kadar ödeme yaparsam bu detaylar ile uğraşmak zorunda kalmam? Vize ücretleri çok değişken mi ben ücretler konusunda çok titiz bir insanım, bana detaylarıyla dönüş yapacağınızdan şüphem yok. Emekliyim ve turistik olarak seyahat etmek istiyorum, son vizemi 2017 Eylül ayında 12 günlük almıştır. Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunar iyi seneler dilerim.
Yunanistan Vize 2021
D.A. 04/01/21, 13:47 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vize 2021 almak için hangi evraklar gerekir? Ben turistik olarak Atina ve Selanik gibi kültürel şehirleri gezmek ve müzelerini ziyaret etmek istiyorum. Seyahatimi eşimle beraber Nisan-Mayıs ayları için planlıyoruz. Pandemiden dolayı şimdi başvuru yapamıyoruz farkındayım ama gelecek tarih için başvuru yapma şansımız var mı peki? Sonuçta 3-4 ay var daha. Eğer yapabiliyorsak biz eşimle ikimizde emekliyiz ve daha önce çokça schengen vizemiz bulunmaktadır. Olumlu olacaksa Abd ve İngilitere vizelerimiz de bulunmaktadır.. Hazırlamamız gereken evraklar nelerdir bize iletme şansınız var mı? Bizler başvuru merkezi vs uğraşmak istemiyoruz daha önceden hep kendimiz yapardık ama malum virüsten dolayı dışarı çıkmıyoruz pek. Siz bizim adımıza bu işlemleri takip ediyor musunuz? Cevabınızı bekliyorum efendim, teşekkür ederim.
Yunanistan Schengen Vizesi
Tuğçe 12/12/19, 14:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, geçen sene Yunanistan Schengen vizesi almışlığım. Kısa süreli on günlük bir vize verildi. Ben de duyumlarımdan dolayı oradan başka ülkeye geçmedim iki gün kalarak geri döndüm. Şimdide önümüzdeki baharda Yunanistan Schengen vizesine başvurmaya hazırlanıyorum. Yaklaşık üç yıldır aynı yerde çalışıyorum, istenen tüm evrakları toparlarım yine ve birikimlerimde mevcut.

Ben Yunanistan vizem ile ilk olarak İsviçre'ye giriş yapacağım ve İsviçre'den erkek arkadaşımı da ziyaret ederek kendisiyle İtalya'ya geçeceğim. İsviçre de bir veya iki gün kalabilirim. İtaya'da daha çok gezmek istiyorum. Tüm bunlara göre daha önce Yunanistan Schengen vizem olduğu için ve uzun süreli çalışan olduğum için vizemi rahat alacağımı umuyorum ama İsviçre'ye gidiyor olmam bir sorun teşkil eder mi? Otel rezervasyonu yapmayacağım çünkü arkadaşım ailesiyle yaşıyor ve onlarda kalıp ertesi gün seyahat edeceğiz tekrar. Bunu bir şekilde belirtmemin yolu var mı? Vize başvuru daha önce ben kendim yapmıştım şuan biraz tedirginim, sizinle çalışmak istiyorum. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Kaç Para
K.A. 12/01/21, 09:23 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Yunanistan'a seyahat edeceğim. Seyahatim Ağustos ayında olacak, ben de şimdiden araştırmalara başlamak istedim. İleri tarihli seyahatim için şimdiden başvuru yapabiliyor muyum? Yunanistan vizesi kaç para 2021? Yunanistan'a gittikten sonra diğer schengen ülkelerine geçebilir miyim? Asıl amacım İspanya'ya gitmek. Yunanistan kolay vize verdiğini duyduğum için böyle bir yöntem istiyorum. Buna göre Yunanistan'da kaç gün kalmam gerekir? Ben çalışanım, bilgisayar mühendisiyim, bu ilk vizem olacak. İlgili detaylar için şimdiden teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
K.K. 08/01/21, 16:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben konsolosluğa özel olarak mail ilettim. Başvuru yapabilir miyim diye? Ocak ayının son zamanlarında seyahat etmek istiyorum. Orada yarım kalan bir ticari işim vardı bunu tamamlamam lazım. Ticari davetiyemde geldi zaten. Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2021? Bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum, eğer konsolosluk vize başvurumu yapabileceğimi kabul ederse elimizden gelen en hızlı şekilde dosyamı hazırlayıp vizemi çıkartmam lazım. Bu yüzden onlar onaylayana kadar güvenebileceğim bir yer arıyorum. Ben şirket sahibiyim ve daha önce çokça schengen vizelerim mevcuttur. Yanıtlarsanız memnun olurum. İyi günler dilerim.
Yunanistan Vize Randevusu 2021
F.A. 07/01/21, 09:54 Cevabı Görüntüle
Yunanistan turistik vizesine Haziran ayı için başvuru yapacağım. Yunanistan vize randevusu 2021 nasıl alınır? Freelance olarak çalışıyorum, daha önce çalıştığım yer ile kısıtlamalar başlayınca iş sözleşmesi kapsamında yeniden çalışmaya başladım. Bu bana bir sorun yaşatır mı? Bu durumu dilekçemde anlatmalı mıyım? Ayrıca vize ücreti ne kadar? Ben başvurumu Ben başvurumu salgının azalacağını düşündüğümden Mayıs ayında yapmak istiyorum. Randevu alabilmem için illa sizden mi almam gerekir yoksa konsolosluklardan alabilir miyim? O şekilde evrakları toplayıp size getirebilir miyim yine de? Bu benim ilk schengen vizem olacağından dolayı parmak izi mi siz mi alıyorsunuz konsolosluk mu? Dönüş yapar mısınız?
  • Sanatçılar İçin Yunanistan Vizesi
    Yunanistan'da Görmeniz Gereken 8 Yer

    Dünyanın en önemli tarihi sit alanlarına ev sahipliği yapan, 6.000 adası olan Yunanistan aynı zamanda doğal ...

    Devamını Oku
Turistik Vize İşlemleri
Ticari Vize İşlemleri
Aile Ziyareti Vize İşlemleri
Transit Vize İşlemleri
Vize İçin Gerekli Evraklar
Vize Başvuru Formu
Vize Dilekçesi
Cenaze İşlemleri
BASE_URL = '';