x
Romanya

Vize İşlemleri

Romanya

Romanya Vize Evrakları 2023

F.E. 12/10/23, 14:50
Romanya vize başvurusu için dosya hazırlamaya başladım, internette bulabildiğim evrakları toparladım ancak eksiklerim olabilir. Dosyamı sizlere iletsem Romanya vize evrakları doğruluğunu kontrol edebilir misiniz? Sizin üzerinizden işlem sağlarsam ödemem gereken ücret ne kadar olacak? Romanya vizelerinde sıkıntı olacak bir durum veya şu evrak olmazsa olmaz vs dediğiniz bir durum var mıdır? Öncesinde bunları teyitleşirsek daha rahat ederiz diye düşünüyorum. Ben İstanbul’da özel bir hastanede sağlık çalışanıyım, benim için gerekli olan evrakları iletebilirseniz çok sevinirim. Seyahat tarihlerim 20-30 Aralık arasında olacak, buna uygun olarak planımızı yapmayı ve harekete geçmeyi rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Romanya vize başvurusu için sağlık çalışanlarının hazırlaması gereken evrak ve ücret bilgisi detayları tarafınıza iletilmiştir. Romanya vize başvurusu için vize danışmanlık bedelimiz 70€’dur. Tüm süreç ve başvuru aşamaları ile yakından ilgili olacağız. Dosyanızı hazırlayıp bizlere kargo veya elden teslim etmenizi rica ederiz. Bizlere ulaşan dosyanız ekibimiz tarafından ikili kontrolden geçer ve online başvurunuz için eksikleriniz tamamlanır. Online başvurunuzdan sonra konsolosluktan randevu beklenir. Randevunuz geldiğinde randevu gününe göre güncellenmesi veya eksik olan evraklarınız size tekrar hatırlatılır.

Romanya vizesi için gerekli evraklar genel olarak şirket evrakları, şahsi evraklar, maddi dökümler ve seyahat planına ait ulaşım, konaklama evraklarından ulaşır. Randevular genelde dosyanız bize ulaştıktan sonraki 1 aylık sürece verilmiştir. Vize başvurusundan sonra ortalama 15-20 gün içinde sonuçlanacaktır. Dosyanız randevu gününe kadar hazırlanır ve başvuru gününde eksik biçimde dosyanız size teslim edilir. Başvurunuzu şahsen yapacaksınız ve çıkan pasaportunuzu teslim almaya şahsen gitmeniz gerekmektedir.

Romanya vize işlemleriniz için ofislerimizden destek alabilir veya gelmede 0212 963 03 43 nolu telefon hattımızdan bizler ile iletişim kurabilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';