x
Gine

Vize İşlemleri

Gine

Gine Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Gine’ ye Turistik amaçlı seyahat gerçekleştirmeyi planlayan;

  • Umuma Mahsus Pasaport
  • Hususi Pasaport ve
  •  Hizmet Pasaportu hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için, seyahatleri öncesinde Gine Turistik Vizesi almaları gerekmektedir.

NOT: Diplomatik Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 90 gün ve daha az konaklamalı Gine seyahatlerinde vizeden muaf tutulmaktadır.

Gine’ ye gerçekleştirilecek seyahatlerle ilişkili vize işlemlerinizi, Ankara Gine Cumhuriyeti Büyükelçiliği ya da İstanbul Gine Fahri Konsolosluğu ’ na doğrudan ulaşılarak veya Euroasia Global Visa Services hızlı vize hizmetinden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Gine Turistik Vizesi işlemleri, en az 1 ay tek ve en fazla 1 yıl çoklu girişli seyahatler kapsamında verilmektedir.

Gine’ ye gerçekleştirilmesi planlanan Turistik seyahatler için gerekli olan Gine Turistik Vizesi evrakları, başvuru sahibine ait kişisel bilgileri ve seyahat planının ana hatlarını gösteren belgeleri içermektedir.

Gine’ ye  gerçekleşecek Turizm amaçlı seyahatlerde, Hususi ve Hizmet pasaportu hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile, Umumi Pasaport hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları iççin gereken vize başvurusu ek belgeleri farklılık göstermektedir.

Hususi ve Hizmet Pasaportu Hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için gereken evraklar;

  • Gine’ ye gerçekleşecek seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaportun aslı
  • Beyaz arka fonlu 2 adet fotoğraf
  • Seyahat’e ilişkin Üst Yazı (Nota Yazısı)

Not: Nota Yazısı bulunmayan başvurular için geçerli olan vize başvuru prosedürlerinde, Umumi Pasaport hamilleri için gerekli olan evrakların sunulması beklenmektedir.

  • Başvuru sahibine ait pasaportun aslının fotokopisinden oluşmaktadır.

Umumi Pasaport Hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınıon Gine Turistik Vizesi başvurusu için gereken evraklar;

  • Gine Seyahati bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay sonrasına kadar geçerli pasaport (Gine Turistik Vizesi işlemlerinde kullanılacak olan pasaport üzerinde, Gine vizesi basımı için boş sayfa bulunması gerekmektedir),
  • Pasaport fotokopisi
  • Kimlik fotokopisi
  • Güncel tarihte, beyaz fon üzerine çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf,
  • Seyahate ilişkin uçak bileti rezervasyonu fotokopileri
  • Gine’ de konaklanacak otel bilgisini içeren rezervasyon veya başvuru sahibini adına düzenlenmiş davet mektubu

NOT: Davet mektubu, davet sahibinin adres ve kimlik bilgileri ile desteklenmelidir.

  • Başvuru sahibi tarafından doldurulmuş, Gine Vizesi Başvuru Formu
  • Başvuru sahibinin bulaşıcı hastalığı bulunmadığını gösteren “Bulaşıcı Hastalığı Yoktur Sağlık Raporu”
  • Başvuru sahibinin Sarı Humma hastalığına karşı aşılandığını gösteren Sarı Humma Aşısı Karnesi,
  • Başvuru sahibi tarafından aktif olarak kullanılan ve en az 3000 TL bakiyesi bulunan banka hesabına ait, son 3 aylık hesap hareketini gösteren, banka tarafından kaşe ve ıslak imza eklenmiş, imza sirküleri bulunan hesap bilgileri,
  • Islak imza ve kaşeli olarak alınmış son 3 aylık maaş bordrosu,
  • Vize ücretinin yatırıldığına dair dekonttan oluşmaktadır.

Gine Turistik Vizesi başvurusu işlemini gerçekleştiren başvuru sahibinin 18 yaşından küçük olması durumunda, ebeveyn tarafından muvafakatname alınması ve vize başvuru formunun ebeveynlerce imzalanması gerekmektedir.

Gine Turistik Vizesi işlemleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve Euroasia Global Visa Services hızlandırılmış vize işlem hizmeti avantajlarından yararlanmak için help@eagvs.com mail adresi üzerinden EAGVS vize yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Gine ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Yazıdırılabilir Versiyonu
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES