x
Gine

Vize İşlemleri

Gine

Gine Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Gine’ ye ticari amaçlı seyahat gerçekleştirmeyi planlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için gerekli olan vize başvuru evrakları, başvuru sahibine ait bilgiler, planlanan seyahatin ana hatları ve seyahat kapsamında Gine’ de bulunan kişi/kurum veya kuruluşa ait kimlik, adres ve faaliyet bilgilerini açıklayan ek belgeler etrafında şekillenmektedir.  

Gine Ticari Vizesi, en az 1 ay tek girişli ve en fazla 1 yıl çok girişli seyahatler kapsamında düzenlenmektedir.

Gine’ gerçekleşecek toplantı, seminer, fuar veya etkinlik gibi katılım içerikli faaliyetler için ülkeye giriş ve ülkede konaklama olanağı tanıyan Gine Ticari Vizesi için gereken evraklar;

Diplomatik Pasaport, Hususi Pasaport ve Hizmet Pasaportu hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Umuma Mahsus Pasaport hamilli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için farklılık göstermektedir.

Diplomatik, Hususi Pasaport ve Hizmet Pasaportu sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli, Gine Ticari Vizesi için gereken evraklar ;

  • Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay sonrasına kadar geçerli Pasaport
  • Beyaz arkla fonlu 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Seyahatle ilişkili Nota Yazısı (Üst Yazı ) ve
  • Pasaport aslına ait renkli fotokopi

NOT: Nota Yazısı bulunmayan başvurularda, Umumi Pasaport hamilleri için geçerli olan evrak prosedürü takip edilmektedir.

Umumi Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli Gine Ticari Vizesi için gereken evraklar;

  • Gine Vizesi bitim süresi sonrasında en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport,
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Beyaz arka fonda çekilmiş 2 adet fotoğraf,
  • Gine’ ye gerçekleşecek seyahatin amacını ve seyahat tarihlerini belirten, şirket antetli kağıtta dilekçe ( dilekçe üzerinde kaşe ve imza bulunması önem taşımaktadır. )
  • Şirkete ait;
  • Faaliyet belgesinin aslı,
  • Sicil Gazetesi,
  • Vergi Levhası ve
  • İmza Sirküleri’ nin fotokopileri
  • Sigorta Hizmet Dökümü
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi ( E-devletten alınan 4a / 4b belgelerinin barkotlu ve onaylanabilir olması önemlidir)
  • Son 3 aya ait maaş bordrosu
  • Başvuru sahibi tarafından kullanılan banka hesabına ait, son 3 aylık, banka tarafından kaşelenmiş, ıslak imza ve imza sirküleri bulunan hesap özeti,
  • Başvuru sahibinin bulaşıcı hastalığı olmadığını gösteren “bulaşıcı hastalığı yoktur” raporu

ve

  • Gine’ de gerçekleştirilecek olan etkinlik veya organizasyonun Gine katılımcısı /destekçisi kişi/kurum tarafından, başvuru sahibi adına düzenlenmiş Ticari Davetiye Mektubu’ ndan oluşmaktadır.

Gine Ticari Vizesi için gerekli olan Ticari Davet Mektubu , davetçi tarafından ıslak imza ve mühürlü olarak düzenlenmeli ve davet eden kişi / kurum ‘  a ait adres ve kimlik/faaliyet bilgileri (kimlik ve pasaport fotokopileri) ile desteklenmelidir.

Gine Ticari Vizesi için gereken evraklar tüm mesleklerden başvuru sahipleri için geçerlidir.

Seyahat kapsamınıza uygun olarak düzenlenecek vize başvur işlemi hakkında detaylı bilgi almak ve Euroasia Global Visa Services hızlı vize avantajlarından yararlanarak, vize işlemlerinizin bulunduğunuz yerden yürütülmesini sağlamak için help@eagvs.com mail adresini kullanarak EAGVS vize yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Gine ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Yazıdırılabilir Versiyonu
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES