x
Polonya

Vize İşlemleri

Polonya

Emekliler için Polonya vize prosedürleri

f. gökçen 20/11/18, 23:45
Emekliyim, 4,000,00 TL civarında maaşım var, polonya schengen vizesi için hangi evraklar gereklidir,,
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın Gökçen merhaba,

Euroasia'ya ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Polonya Schengen vizesi için emeklilerin hazırlaması gereken evrakları ön bir bilgilerime maili olarak mail hesabınıza gönderdik. E-posta hesabınızı kontrol etmenizi rica edeceğiz. Ayrıca ziyaret etmekte olduğunuz web sayfamızda da Polonya Schengen vize başvuruları için 2019 yılında ki hazırlanması gereken evrakları da bulabilirsiniz. Evraklarınızı başvurudan 7-8 gün önceden temin etmiş olmaya ve belgelerinizin yeni tarihli olmasına lütfen özen gösteriniz. Polonya vize başvuruları sırasında randevu yoğunluğu gibi durumlar ile karşılabilmektedir. bu ve benzeri durumları dikkate alarak seyahat tarihinizden en geç 20 gün önceden Polonya vize başvuru işlemlerinizi tamamlamış olmaya özen gösteriniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

 

C. temel 05/12/18, 17:10
Selam ben Polonya'da bayan arkadaşımla evlilik birleşmesi yapacağım ve davetiye geldi randevu da aldım bunun için vize için gerekli belgeler nelerdir ve hesap dökümü istiyorlar mi
A. Önal 13/02/19, 17:33
Merhaba, Eşim 3 aydır Polonya'da bir bankada Bilgisayar Mühendisi olarak çalışıyor. Kendisi oturma iznine başvurdu pasaportunda başvurduğunun bilgisi var ancak henüz belge çıkmadı. Ben de yanına gidebilmek ve oturma iznine başvurmak istiyorum. Bu sebeple bana çalışma iznini, çalışma belgelerini, maaş bordrolarını gönderdi. Bir de kaldığı yerin adresiyle davet mektubu yolladı, ev sahibinden de orda oturduğunu belgeleyen bir dilekçe aldık. Ancak benim daha önce schengenim olmadığı için davet mektubunu belediyeden alması gerekiyormuş sanırım oturma izni olmadığı için belediyeden bu belgeyi alamıyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/19, 10:55
Merhaba C.TEMEL, Polonya için yapacağınız aile birleşimi vize işlemleri D tipi vize kategorisine girdiği için başvurunuzu direkt olarak konsolosluktan yapmalısınız. Bu nokta aracı kurumlarla herhangi bir işlem yürütülememektedir. Eğer ziyaret amaçlı vize alacaksanız lütfen https://www.eagvs.com/polonya/aile-ziyaret-vizesi-icin-gerekli-evraklar sayfamızı inceleyiniz. Saygılarımla, Yusuf Üzümcü
EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/19, 11:04
Merhaba A. ÖNAL, size yapılan bilgilendirme doğrudur, belediye onaylı davetiye için kişinin oturum ya da vatandaşlık hakkında sahip olması gerekmektedir. Dilerseniz ilk etapta C tipi vize ile kendisini ziyaret edebilirsiniz. Bu vize türünde gerekli evraklara ek olarak mail üzerinden yollanacak bir davetiye ve kişinin oturuma başvurduğuna dair bir doküman yeterli olacaktır. Detaylı bilgi için lütfen https://www.eagvs.com/polonya/turistik-vize-icin-gerekli-evraklar adresimizi inceleyiniz. Saygılarımla, Yusuf Üzümcü
Cevap Ver
Spam mesajı olmadığını anlamamız için lütfen doğrulama yapınız.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
Alarga Danışmanlık Turizm Tic. Ltd. Şti.
Tursab Belge No