x
Artık vize almak daha kolay ve daha konforlu. Siz değerli yolcularımız için maksimum konfor kalitesiyle vize işlemleri hizmeti vermekteyiz.

Konsiyerj Hizmeti: En Konforlu Vize İşlemleri

Artık vize almak daha kolay ve daha konforlu. Siz değerli yolcularımız için maksimum konfor kalitesiyle vize işlemleri hizmeti vermekteyiz.

Devamı
Afrika'nın en büyük ticari etkinliği olan Afrika CEO Forum'a Ruanda, Kigali ev sahipliği yapıyor. 25-26  Mart tarihlerinde Ruanda vize işlemlerinizi Euroasia GVS ile gerçekleştirebilirsiniz.

Afrika CEO Forum 2019

Afrika'nın en büyük ticari etkinliği olan Afrika CEO Forum'a Ruanda, Kigali ev sahipliği yapıyor. 25-26 Mart tarihlerinde Ruanda vize işlemlerinizi Euroasia GVS ile gerçekleştirebilirsiniz.

Devamı
Avrupa ülkelerine kolay Schengen vizesi almak için ne yapmak gerekiyor? En kolay Schengen vizesi veren ülkeler hangileri?

En Kolay Schengen Vizesi Nasıl Alınır?

Avrupa ülkelerine kolay Schengen vizesi almak için ne yapmak gerekiyor? En kolay Schengen vizesi veren ülkeler hangileri?

Devamı
AB vatandaşlığı nedir, nasıl alınır? Hangi ülkeler çifte vatandaşlığa izin veriyor? Almanya, Fransa, Yunanistan ve diğer AB Ülkeleri oturum ve vatandaşlık prosedürleri hakkında...

AB Vatandaşlığı, Çifte Vatandaşlık ve Golden Visa

AB vatandaşlığı nedir, nasıl alınır? Hangi ülkeler çifte vatandaşlığa izin veriyor? Almanya, Fransa, Yunanistan ve diğer AB Ülkeleri oturum ve vatandaşlık prosedürleri hakkında...

Devamı
Vize alma süreçleri nasıl ilerler, vize ne kadar sürede çıkar gibi tüm sorularınızın cevabını öğrenmek için bizi arayın.

Vize Nasıl Alınır? Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

Vize alma süreçleri nasıl ilerler, vize ne kadar sürede çıkar gibi tüm sorularınızın cevabını öğrenmek için bizi arayın.

Devamı
Bulgaristan vizesi başvurusu nereye yapılır, vize evrakları nelerdir? Bulgaristan vizesiyle alakalı merak ettiğiniz her şey bu yazımızda.

Bulgaristan Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bulgaristan vizesi başvurusu nereye yapılır, vize evrakları nelerdir? Bulgaristan vizesiyle alakalı merak ettiğiniz her şey bu yazımızda.

Devamı
Euroasia GVS, tüm hizmetlerinin yanında, sadece istatistiki bilgi değil, coğrafyadan tarihe, kültür ve sanattan yerel etkinliklere dek konularına hakim birikimli kadrosuyla yolculuklarınızda her zaman yanınızda.

En Çok Vize Alınan 10 Ülke

Euroasia GVS, tüm hizmetlerinin yanında, sadece istatistiki bilgi değil, coğrafyadan tarihe, kültür ve sanattan yerel etkinliklere dek konularına hakim birikimli kadrosuyla yolculuklarınızda her zaman yanınızda.

Devamı
Kurye hizmeti talep ederek bulunduğunuz yerden kolayca vize başvurusu yapabilir ve gitmek istediğiniz ülkeye hızlıca vize alabilirsiniz.

Ek Hizmetler: Kurye İle Vize Başvurusu

Kurye hizmeti talep ederek bulunduğunuz yerden kolayca vize başvurusu yapabilir ve gitmek istediğiniz ülkeye hızlıca vize alabilirsiniz.

Devamı
Vize sektörünün öncü kuruluşu Euroasia Global Visa Services ile başvurular daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde tamamlanır. Deneyimli uzman kadromuz ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Euroasia Global Visa Services Hakkında

Vize sektörünün öncü kuruluşu Euroasia Global Visa Services ile başvurular daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde tamamlanır. Deneyimli uzman kadromuz ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Devamı

Uruguay Vize İşlemleri

Euroasia Global Visa Services’e Hoş geldiniz…

Değerli ziyaretçilerimiz;

Güney Amerika’da bulunan Uruguay, özgürlükler ve mutluluklar ülkesi olarak biliniyor. Uruguay ile Türkiye Cumhuriyeti arasında vize muafiyeti anlaşması bulunduğundan Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Umuma Mahsus Pasaport sahibi Türk vatandaşları Uruguay’a yapacakları 90 güne kadar olan ziyaretlerinde vizeden muaftırlar.

Uruguay Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Uruguay vizesi için hazırlamanız gereken evraklar, vize türüne, vize süresine ve başvuru sahibinin mesleki durumuna göre değişiklik göstermektedir. Uruguay Vizesi, Turistik Vize, Ticari Vize ve Aile Ziyaret Vizesi olarak kategorize edilebilmektedir.

Uruguay’a turistik seyahat gerçekleştirmek isteyen Türk vatandaşlarından gümrükte bazı evrakları istenmektedir. Uruguay seyahatiniz öncesi gerekli evraklarla ilgili detaylı bilgi almak için help@eagvs.com adresimize mail göndererek yetkilimizden danışmanlık alabilirsiniz. Yetkilimiz mesleki durumunuz ve vize türünüze göre hazırlamanız gereken evrak listesini size mail olarak göndereceklerdir.

Uruguay vizesi için seyahat bitiminizden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan  pasaportunuz,  gidiş –dönüş uçak biletiniz, Uruguay’da ikamet edeceğiniz adres bilgileriniz ve Uruguay seyahatinizi gerçekleştirmeye yetecek maddi kaynaklarınızı gösteren banka özetini sunmanız istenecektir.

Uruguay’a girişte eksik evraklarınız nedeniyle her hangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız seyahatiniz öncesi mutlaka danışmanlık almanızı tavsiye ederiz.

Uruguay Vize Ücreti 2019

Uruguay vize ücretleri vize süresine ve giriş sayısına göre değişiklik göstermektedir. Uruguay’a girişte ödenen vize ücretleriyle ilgili en güncel bilgileri Eagvs ofislerimizi arayarak yetkililerimizden öğrenebilirsiniz.

Uruguay Vatandaşlığı Nasıl Alınır?

Uruguay kolay vatandaşlık veren ülkelerden biri olarak biliniyor. Bizde yazımızda Uruguay vatandaşlığı nasıl alınır?, Uruguay Vatandaşlığı için gerekli evraklar, Uruguay vatandaşlığı almak ne kadar sürer? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

Uruguay’a yerleşmek ve vatandaşlık almak için ilk önce bu ülkeye turist vizesiyle gitmiş olmanız gerekiyor. Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi Uruguay’a turistik ve ticari amaçlı seyahatlerinizde 90 güne kadar kalışlarda vize almanıza gerek yoktur. Ancak Uruguay oturum izni ve vatandaşlık başvurusu için Türkiye’de bazı prosedürleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Euroasia Global Visa Services Uruguay Vize ve Vatandaşlık İşlemleriyle ilgili hizmet veren bir danışmanlık ofisidir. Bunun için yapmanız gereken help@eagvs.com adresimize mail göndererek yetkilimizden Uruguay vatandaşlık başvurusu işlemleriyle ilgili gerekli evrakların listesini istemektir. Yetkilimiz kişisel durumunuza uygun olarak size hazırlamanız gereken evrakların listesini gönderecek, belgelerinizin kontrolünü sağlayacak ve belgelerinizin İspanyolca tercümesi işlemlerini yaptıracaktır.  Euroasia Global Visa Services’in İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Antalya ve Gaziantep’te ofisleri bulunmaktadır. Size en yakın ofisimizi arayarak Uruguay vatandaşlık hizmetleriyle ilgili yetkilimize merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz.

Uruguay Oturum İzni Başvurusu

Uruguay oturum izni başvurusu yapmak için Türkiye’de Doğum Belgesi ve Sabıka Kaydı almanız gerekiyor. Bu belgeleri yeminli bir Tercüman aracılığıyla İspanyolcaya çevirtmeniz gerekiyor. Ardından notere onaylatıp, Kaymakamlıktan apostil yaptırmalısınız.

Uruguay’a gittikten sonra Göçmenlik Bürosu’na gidip turist vizenizi oturum iznine çevirmek için ilk başvuruyu yapmanız gerekiyor. Göçmenlik Bürosu’na giderken yanınızda pasaportunuz ve Uruguay’daki adresinizi kanıtlayan bir belge bulundurmalısınız.

Geçici oturum izni için Uruguay Göçmenlik Ofisi sizden ek evraklar talep edecektir. Bu belgelerin resmi makamlarda apostil yaptırılması gerekmektedir. Belgeleriniz tamamladıktan sonra Uruguay Geçici Oturum İzninizi (Residente en Trámite) alabilirsiniz. Ardından da geçici kimlik kartınız için başvuru yapabilirsiniz. 2 yıl geçici oturum izni ile Uruguay’da ikamet ettikten sonra kalıcı ikamet izni için başvuruda bulunabilirsiniz.  Kalıcı ikamet başvurusu için yurtdışından gelecek 1500 dolarlık aylık gelir göstermeniz,  sigortalı bir işte 3 ay çalışmanız ve maaş bordronuzu, doğum belgenizi ve sabıka kaydınızı sunmalısınız.

Eğer Uruguay Tam Oturum İzni için gerekli evrakları zamanında hazırlayamadıysanız Göçmenlik Ofisi’nden 1 yıl daha ek süre talep edebilirsiniz.

Uruguay Oturum İzni İçin Gerekli Evraklar

 

  • Uruguay’da ikamet ettiğiniz adrese ait resmi belge. (Adınıza düzenlenmiş elektrik faturası olabilir.)
  • Uruguay’daki bir poliklinikte muayene ve kan testi yaptırmalı, sağlık durumunuzu gösteren Ulusal Sağlık Karnesi anlamına gelen Carné de Saludadlı belgeyi sunmalısınız.
  • Türkiye’deki resmi makamlar tarafından onaylanmış nüfus cüzdanı, evlilik  ve boşanma belgeleri İspanyolcaya tercüme edilerek ve apostil yaptırılmalı. Önce Uruguay Nüfus Müdürlüğü’ne ardından Göçmenlik ofisine sunulmalı.
  • Apostilli ve İspanyolca tercüme edilmiş doğum belgesi.
  • İspanyolcaya tercüme edilmiş, apostil yapılmış Adli Sicil kaydı sunulmalı. Adli Sicil Kaydı son 5 yıldır yaşadığınız ülkeden alınmış olmalıdır.
  • Uruguay’daki bir bankadan açılmış banka hesabı. Bu hesabı açtırmak için 2 farklı finansal kurumdan referans mektubu sunulmalı.
  • Kimlik belgesi (Pasaport veya sürücü belgesi)
  • Uruguay’da yaşamaya yetecek en az 1500 dolarlık gelir durumunu gösteren belge.
  • 2 adet fotoğraf.

 

Uruguay Oturum İzni Ne Kadar Sürede Alınır?

Uruguay'da geçici oturum izni ile 2 yıl ikamet etme hakkınız bulunuyor. 2 yılın sonunda kalıcı oturum izni için başvuru yapılıyor. 3-5 yıllık sürecin sonunda ise Uruguay vatandaşlık başvurusu yapabiliyorsunuz. 

 

 

daha fazla göster

Uruguay ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES